Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foto van Britney met slip moet weg

Shownieuws

Een controversiële advertentie met Britney Spears, van televisiezender Sky Channel, wordt in Nieuw-Zeeland verboden. Op de foto is haar slipje te zien.

Een controversiële advertentie met Britney Spears van televisiezender Sky Channel wordt in Nieuw-Zeeland verboden. Op een foto die vorig jaar in Hollywood is gemaakt klimt Britney uit een auto terwijl haar kruis te zien is. Op de omstreden reclameuiting is dat bedekt met een blauwe onderbroek met deze tekst: 'Dit wil iedereen toch zien'. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Starpulse.

Een bureau dat controleert of de regels voor adverteren wordt nageleefd, heeft zeven klachten ontvangen over de poster. De afbeelding zou vooral beledigend zijn voor vrouwen.

Advocaten van Sky Channel noemen de kwestie onzinnig. Volgens hen voelt altijd wel iemand zich gekrenkt door advertenties. Ook stellen ze dat er genoeg mensen zijn die de billboard wel kunnen waarderen. Toch is Sky gesommeerd de foto, die in de stad Auckland hangt, per direct weg te verwijderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen