Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Paay houdt autobiografie Patricia tegen

Shownieuws

Patricia Paay heeft al haar ervaringen uit de showbizz opgetekend voor een mogelijke autobiografie. Of het uiteindelijk ook tot een boe kkomt, weet ze nog niet.

De moeder van Patricia Paay heeft liever niet dat haar dochter Patricia een autobiografie uitbrengt met onthullende verhalen over zichzelf en haar collega's uit de showbizz. "Ik heb heel veel meegemaakt en heel veel te vertellen, maar mijn moeder roept almaar dat ik dat niet moet optekenen", zegt Patricia lachend. "Ze vindt het lullig voor mensen die ter sprake zouden komen. Maar alles is al opgeschreven, dat wel."

Welke verhalen precies in de biografie staan, wil de diva nog niet kwijt. Maar ze zijn onthullend en spraakmakend, zegt ze. "Er zitten heel leuke en sexy verhalen bij van mensen van wie je het helemaal niet verwacht. Maar ook verhalen van toen ik jong was en mensen dingen van me wilden waar ik niet voor in was. Daar noem ik natuurlijk ook namen bij."

La Paay verkeert, ondanks haar hartaandoening, weer in goede conditie. Ze zit lekker in haar vel en heeft veel energie, vertelt ze. De 58-jarige zangeres wordt vaak geprezen om haar jeugdige uiterlijk, maar haar geheim blijkt simpel. "Schrobben, veel water, fruit en heel veel bewegen. Daarbij komt dat wij heel blije mensen zijn." Patricia maakt er overigens geen geheim van dat ze af en toe langs gaat bij cosmetisch arts Robert Schoemacher.

De Rotterdamse heeft plannen in overvloed. Aan de comeback van The Star Sisters heeft ze haar handen vol. Met zus Yvonne en vriendin Ingrid Ferdinandus treedt Patricia binnenkort op voor de Nederlandse militairen in Uruzgan. De Engelse en Duitse televisie hebben al gebeld om het trio opnieuw te boeken.

Ondanks het drukke schema van de sterrenzusjes lijkt het Patricia leuk nieuw muzikaal talent te helpen. Een aanbod van RTL om in de jury plaats te nemen voor het vierde seizoen van het tv-programma Idols zou ze alleen afslaan als er te weinig betaald wordt. "Er gaat veel tijd in zitten, ik moet ook veel heen en weer reizen, dus dan moet er wel een beetje compensatie bij komen."

Een eerder aanbod van tv-zender Tien om plaats te nemen in de jury bij 'Just the two of us' wees de zangeres dan ook af om financiële redenen. "Ik was gevraagd, maar ze betaalden niet genoeg. Ik sta voor kwaliteit, en dit bod was niet aantrekkelijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen