Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan stuurt Lily Allen van tafel

Shownieuws

Lily Allen werd in een nachtclub gesommeerd plaats te maken voor Lindsay Lohan. Ze liet Allen en haar vrienden wegsturen zodat ze zelf kon zitten.

Lily Allen werd in een nachtclub in Los Angeles gesommeerd plaats te maken voor Lindsay Lohan. De zangeres zat met haar gezelschap aan een tafel waar Lohan per se wilde zitten. De actrice liet Allen en haar vrienden wegsturen zodat ze zelf kon zitten. "Het was allemaal heel leuk totdat Lindsay ons liet wegsturen", schrijft Allen op haar weblog. "Ik snap wel dat beroemde mensen een goede zitplaats verdienen na een dag hard werken. Lindsay is natuurlijk een grote ster."

Allen schrijft verder voornamelijk medelijden te hebben met de 20-jarige actrice. "Lindsay, onze gedachten zijn bij je", schrijft ze. "Je gaat natuurlijk door een moeilijke preiode in je leven en je bent ook weer gearresteerd. Ik kan alleen maar zeggen: 'what goes around, comes around'."

De 22-jarige Allen brak vorig jaar door met het nummer 'Smile', dat het negen weken volhield in de Nederlandse hitlijsten. Ze staat bekend om haar vrolijke muziek en tegendraadse teksten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen