Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan leert het nooit

Shownieuws

Lindsay Lohan is een dag na haar arrestatie alweer in het uitgaansleven gespot. Ze had te diep in het glaasje gekeken en zakte bij thuiskomst in elkaar.

Lindsay Lohan is een dag na haar arrestatie alweer in het uitgaansleven gespot. Samen met een vriend was de actrice zondag te vinden in diverse nachtclubs in Hollywood. Bij thuiskomst merkte de 20-jarige Lohan dat ze wederom te diep in het glaasje had gekeken. Ze zakte in elkaar en had hulp nodig om weer op te staan, meldt de Britse krant The Sun.

Lohan werd zaterdag aangehouden omdat ze haar auto in de berm had gereden. Zij werd door de politie aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol of drugs. De politie vond een kleine hoeveelheid cocaïne in haar auto. De actrice raakte lichtgewond en werd in het ziekenhuis behandeld. Ze moet op 28 augustus voor de rechter verschijnen.

Het Zweedse wodkamerk Svedka maakte duidelijk dat niet iedereen het gedrag van de actrice tolereert. De fabrikant zich terug als sponsor van de 21e verjaardag van het acterende drankorgel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen