Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger The View opgenomen in Japans ziekenhuis

Shownieuws

The View-zangerKyle Falconer is in Japan opgenomen in een ziekenhuis met een bloedvergiftiging. De Schotse band is in Japan om zijn debuutalbum te promoten.

Kyle Falconer, de zanger van de Schotse band The View, is in Japan opgenomen in een ziekenhuis. De 19-jarige artiest heeft bloedvergiftiging opgelopen door een blaar op zijn voet. Vrienden vertellen in de Britse krant The Sunday Mirror dat ze vrezen dat de levenstijl van Falconer, vooral zijn overmatige drank- en drugsgebruik, zijn gezondheid geen goed doet.

Volgens een van de vrienden was de zanger heel ziek door de infectie. "Hij moest een nacht in het ziekenhuis blijven en kreeg antibiotica voorgeschreven." Inmiddels heeft Kyle het ziekenhuis in Tokio verlaten. "Maar de artsen hebben hem gewaarschuwd dat hij ernstig ziek kan worden als hij niet goed voor zichzelf zorgt."

The View is in Japan om het debuutalbum 'Hats off to the buskers' te promoten, dat begin dit jaar op de eerste plaats binnenkwam in de Britse albumlijst. Volgens een woordvoerder van de band komt de promotietoer van The View niet in gevaar door de gezondheid van Falconer. "Als het goed is, is Kyle weer op de been voor de concerten van volgende week. "

[Novum]

Gerelateerde Artikelen