Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drinkende dochter Bob Geldof geschorst

Shownieuws

Het kijkt Bob Geldof moeite te kosten zijn dochters in bedwang te houden. De 16-jarige Pixie is geschorst omdat ze zou hebben gedronken tijdens schooltijd.

Terwijl Bob Geldof de wereld probeert te redden, lijkt het hem moeite te kosten zijn dochters in bedwang te houden. De 16-jarige Pixie is onlangs geschorst door haar school omdat ze zou hebben gedronken en gerookt in het schoolgebouw. Dat meldt het Britse tabloid News of the World. Vader Bob zou woedend zijn, vooral omdat de schorsing vlak voor de examenweek van Pixie valt, en zou zijn jongste dochter huisarrest hebben gegeven.

Op foto's van Pixie en haar vrienden waar News of the World de hand op heeft gelegd is ze op school te zien met een blonde pruik, glazige ogen en een fles Bacardi in haar hand.

Ook de oudere zus van Pixie, Peaches, bezorgt de Live Aid-organisator kopzorgen. De 18-jarige blondine komt regelmatig in het nieuws vanwege haar uitspattingen. Zo wordt ze vaak schaars gekleed op feestjes gezien en neemt ze geen blad voor de mond tijdens interviews. Ze gooide onder meer in het openbaar met modder naar Lily Allen en Coleen McLoughlin, de verloofde van voetballer Wayne Rooney.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen