Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miss Kazachstan is dolblij met Borat

Shownieuws

Miss Kazachstan is blij met komiek Borat. Ze vindt de film 'Borat', die de draak steekt met haar vaderland, erg grappig. Ze is tevreden met de media-aandacht.

(Novum/AP) - Miss Kazachstan is erg blij met de komiek Borat. Gauhkar Rakhmetalieva vindt de film 'Borat', die de draak steekt met haar vaderland, erg grappig. Ze is tevreden met de media-aandacht die het land daardoor heeft gekregen. "We weten allemaal dat de film niet negatief is bedoeld", zegt ze.

De kandidate voor de Miss Universe-verkiezing, die maandag plaatsvindt in Mexico-Stad, vertelt verder dat de regering van Kazachstan binnenkort zelf met een film over het land komt. "Deze film belicht de positieve zaken. Het voordeel is dat Kazachstan door Borat wereldberoemd is geworden." Ze zegt het voormalige Oostblokland modern te vinden. "De film is een kans om te laten zien hoe onze cultuur zich heeft ontwikkeld."

De Britse komiek Sacha Baron Cohen, die het type Borat speelt, won voor de film 'Borat: Cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazachstan' een Golden Globe voor de beste acteur. Ook werd de komedie genomineerd voor beste film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen