Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan crasht met coke in auto

Shownieuws

Het lijkt Lindsay Lohan maar niet te lukken om nuchter te blijven. De actrice, die kampt met een alcoholprobleem, is gearresteerd voor rijden onder invloed.

(Novum/AP) - Het lijkt Lindsay Lohan maar niet te lukken nuchter te blijven. De actrice is gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed. Nadat ze zaterdag in Los Angeles met haar cabrio tegen een stoep was gereden en in de berm was beland, vond de politie een kleine hoeveelheid cocaïne in haar auto.

De 20-jarige Lindsay raakte lichtgewond bij het ongeluk, haar twee passagiers bleven ongedeerd. In het ziekenhuis, waar ze werd behandeld voor haar verwondingen, is ze aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol of drugs. Ze hoefde vervolgens niet mee naar het politiebureau.

Een woordvoerder van de politie wilde niet ingaan op het resultaat van een alcoholtest. Ook wilde hij geen details geven over de gevonden drugs. Wel verklaarde hij dat Lindsay die niet bij zich droeg. Hij maakte ook bekend dat de actrice, die op 28 augustus moet voorkomen, te hard had gereden.

Lindsay liet zich begin dit jaar enkele weken opnemen in een afkickkliniek in Los Angeles. In december onthulde ze dat ze een drankprobleem heeft en dat ze al een jaar bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten bezoekt. Begin deze maand verschenen foto's waarop te zien zou zijn dat het feestbeest cocaïne snuift.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen