Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau van Erven Dorens is een trouwe hond

Shownieuws

Hij leeft in een wereld waar het normaal is om af en toe ergens je tong in te stoppen, maar Beau is trouw aan zijn vrouw Selly. "Dat kost me geen moeite."

Hij leeft in een wereld waar het heel normaal is om af en toe ergens je tong in te stoppen, maar Beau van Erven Dorens is zo trouw als een hond aan zijn vrouw Selly. "Natuurlijk weet ik wat verleiding is", zegt de Tien-presentator in een interview met La Vie en Rose. "Dat hele monogamieprincipe deugt natuurlijk ook van geen kant - waarom zou ik anders lust voelen bij andere vrouwen, of me afvragen hoe het zou zijn om een ander in mijn bed te vinden? Maar ik ben toch liever trouw. En het kost me echt geen moeite."

Selly is dan ook de grote liefde van de 36-jarige Van Erven Dorens. "Alles staat nog recht overeind", zegt hij in het tijdschrift. "Zelfs de verliefdheid is gebleven."

Maar Beau was niet altijd zo trouw als hij nu is. In zijn jongere jaren was hij een hartenbreker die voortdurend vreemdging. Pas toen hij zelf bedrogen werd, ging er een lampje branden. "Ik herinner me dat ik er een keer achter was gekomen dat een meisje met wie ik al een jaar een relatie had, vreemdging met een ontzettende idioot, echt een zwijn van een man." Toen hij hoorde dat zij vreemdging, schopte Van Erven Dorens onmiddellijk een scène. "Ik rende naar buiten, ging midden op straat liggen en schreeuwde: God, neem me mee. Ik wil sterven."

Inmiddels heeft Beau vier zoons met Selly. Af en toen mediteert hij tegenwoordig om zijn 'hoofd te legen'. Hij is dan ook altijd met honderd dingen tegelijk bezig, zegt hij. Een grote wens is er ook. "Ik ben een entertainer die deep down blijft hopen dat hij ooit nog eens een mooi boek zal schrijven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen