Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geer op weg naar top van albumlijst

Shownieuws

Gerard Joling is hard op weg naar de top van de Mega Album Top 100. 'Maak me gek' stijgt maandag van vier naar twee. Michael Bublé staat weer op één.

Gerard Joling staat met zijn album 'Maak me gek' al dertien weken in de Mega Album Top 100, maar is nu hard op weg naar de hoogste positie in de lijst. Maandag stoot de plaat van Geer van de vierde plaats door naar de tweede. Op één staat voor de vierde week op rij Michael Bublé met 'Call me irresponsible'. Op drie staat Nu-metalband Linkin Park met 'Minutes to midnight'.

De Single Top 100 wordt wel al aangevoerd door Joling. Met het nummer 'Blijf bij mij', een postuum duet met André Hazes, staat hij voor de tweede keer op één. Op twee staat Jeckyll & Hyde met 'Freefall' en de derde plaats is voor Guus Meeuwis met 'Tranen gelachen'.

Jim komt in de singlelijst binnen op vijf met zijn nieuwe liedje 'Doe dit, doe dat'. In de albumlijst is Maroon 5 de hoogste nieuwe binnenkomer. De Amerikaanse popband debuteert op vier met het album 'It won't be soon before long'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen