Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton uit de gevangenis

Shownieuws

Paris Hilton is weer op vrije voeten. Ze heeft de gevangenis in Los Angeles, waar ze de afgelopen weken zat voor rijden zonder geldig rijbewijs, verlaten.

(Novum/AP) - Paris Hilton is weer op vrije voeten. Ze heeft de gevangenis in Los Angeles verlaten, waar ze ruim drie weken heeft gezeten. De 26-jarige hotelerfgename liep rond middernacht plaatselijke tijd de poort van de vrouwengevangenis uit. Haar vrijlating werd vastgelegd door hordes cameramensen en fotografen, die werden getrakteerd op een glimlach van de blondine.

De ouders van Paris, Richard en Kathy Hilton, wachtten in een zwarte SUV op hun dochter. "Mam", riep de blondine uit, toen zij haar moeder omhelsde. Kathy en Richard waren eerder die avond, gevolgd door hordes fotografen, van hun huis weggereden.

Ondanks geruchten dat de 26-jarige hotelerfgename vele kilo's zou zijn afgevallen, kwam een blakende en stralende Paris uit de gevangenis gestapt. Voordat zij het gebouw verliet, mocht zij zich terugtrekken in een openbaar toilet om van kleding te wisselen. Gekleed in een wit shirt, een olijfkleurig jasje en een spijkerbroek kwam zij naar buiten gestapt.

Aan haar outfit was geen tintje oranje te bekennen. Dit weekeinde zei Kathy tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat haar dochter de buik vol had van de kleur oranje. In de gevangenis heeft Paris een oranje overall moeten dragen.

Bijna tweehonderd verslaggevers en fotografen stonden bij de gevangenis in Los Angeles te wachten op het vertrek van Paris. Haar vertrek werd vastgelegd door vele nieuwszenders, waaronder CNN en Fox News.

Haar vertrek zorgde voor paniek onder de aanwezige fotografen. Zelfs nadat de zwarte SUV, waarin haar ouders Paris kwamen ophalen, was weggereden, renden fotografen over straat om een glimp van de hotelerfgename op te vangen. Toen de Hiltons later bij een stoplicht stilhielden, omringden paparazzi de wagen.

Hilton begon op 3 juni aan haar celstraf van 45 dagen, die haar werd opgelegd omdat ze ondanks een rijverbod toch achter het stuur was gekropen. Het rijverbod was haar eerder opgelegd omdat ze was opgepakt voor rijden onder invloed.

De blondine hoefde wegens goed gedrag slechts 23 dagen van haar celstraf uit te zitten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen