Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B twijfelde niet aan vaderschap Eddie Murphy

Shownieuws

Mel B heeft er geen moment aan getwijfeld dat Eddie Murphy de vader van haar kind was. Dat vertelt de ex-Spice Girl in een interview met het Britse blad OK!.

Mel B heeft er geen moment aan getwijfeld dat Eddie Murphy de vader van haar kind was. Dat vertelt de voormalige Spice Girl in een interview met het Britse blad OK!. Vorige week bleek uit een DNA-test dat de Amerikaanse acteur, met wie de zangeres vorig jaar een kortstondige affaire had, inderdaad de verwekker is van de bijna drie maanden oude Angel Iris Murphy Brown.

De artieste vertelt heel blij te zijn dat de uitslag van de vaderschapstest haar vermoedens bevestigt en Murphy, die zijn vaderschap in twijfel trok, de mond heeft gesnoerd. "Ik heb altijd geweten dat Eddie de vader was." Ondanks alle ophef rondom de vader van de baby is Mel, die ook al een 8-jarige dochtertje Phoenix Chi heeft, heel gelukkig met haar dochtertje. "Angel is een heel mooi meisje en ik voel me geprezen met twee gelukkige en gezonde kinderen", zegt ze. "Ik voel me fantastisch en ben heel tevreden met mijn leven."

Murphy verklaarde vorig jaar in een interview met RTL Boulevard dat hij betwijfelde of hij de vader was. Hij heeft zich vooralsnog niet uitgelaten over de uitslag van de DNA-test.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen