Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria krijgt vergoeding van roddelblad

Shownieuws

Victoria Beckham heeft gelijk gekregen in een rechtszaak tegen een roddelblad. Het blad schreef dat zij onbeschoft deed tegen de crew van haar tv-show.

(Novum/AP) - Victoria Beckham heeft gelijk gekregen in een zaak die zij had aangespannen tegen het roddelblad Star Magazine. Het Britse tijdschrift schreef in april dat de voormalige Spice Girl zich veeleisend en onbeschoft gedroeg tegenover de crew van haar nieuwe realityshow.

De uitgever van het blad heeft maandag in een Britse rechtbank zijn excuses aangeboden en beloofd de 33-jarige Victoria te betalen voor gemaakte juridische kosten en andere schade die zij zou hebben geleden. Hoeveel zij krijgt uitbetaald, werd niet bekendgemaakt.

Volgens de advocaat van de rondborstige socialite waren de beschuldigingen aan het adres van zijn cliënte volledig ongegrond. Ten tijde van de publicatie zouden de opnamen van 'Victoria Beckham: coming to America' nog niet van start zijn gegaan. De serie wordt vanaf 16 juli uitgezonden in de Verenigde Staten.

In de realityshow wordt vastgelegd hoe Victoria samen met haar man David Beckham en drie kinderen inburgert in Los Angeles. Het gezinnetje verhuisde onlangs van Spanje naar de Amerikaanse stad, waar Beckham bij de voetbalclub LA Galaxy gaat spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen