Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Justin Timberlake spuugt op fans'

Shownieuws

Justin Timberlake heeft vanaf het dak van een hotel in Zweden zijn fans bespuugd. Dat beweren omstanders, die de ster opwachtten bij zijn hotel in Gothenburg.

Justin Timberlake heeft vanaf het dak van een hotel in Zweden een aantal jonge fans bespuugd. Dat beweren omstanders, die de ster opwachtten bij zijn hotel in Gothenburg, waar hij zondagnacht aankwam. De superster zou geïrriteerd hebben gereageerd op de fans, die bij de hotelingang stonden te wachten, zo meldt de Zweedse krant Aftonbladet.

Toen de 26-jarige zanger weigerde te stoppen voor foto's, zou iemand 'fuckface' naar hem hebben geroepen. De zanger zou woest hebben gereageerd. 'Go fuck yourself', zou hij hebben teruggescholden.

Later zou de zanger, die op maandag een optreden verzorgt in de Zweedse stad, vanaf het dak van zijn hotel de wachtende fans hebben bekogeld. Pingpongballetjes, waterflesjes, aardbeien en kersen zou hij naar beneden hebben gegooid. Vervolgens zou hij van het dak hebben gespuugd.

Timberlake reist momenteel rond met zijn Europese toer. Op 16 juni deed hij de Amsterdam ArenA aan, waarbij ook YouTube-talent Esmée Denters van de partij was. De Nederlandse zangeres staat naar verwachting ook in Gothenburg in het voorprogramma van de zanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen