Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson wil keten Finse stripclubs

Shownieuws

Pamela Anderson wil een keten stripclubs beginnen met de naam Lapland. Dat bedacht de blondine tijdens een bezoek aan Finland, waar haar familie vandaan komt.

Tijdens een bezoek aan Finland is Pamela Anderson op een geniaal plan gekomen. Het Scandinavische land, waar de familie van haar vader vandaan komt, bracht de rondborstige blondine op het idee een keten van stripclubs te beginnen.

"Ik heb een fantastische manier gevonden om ook thuis iets met mijn afkomst te doen", doet de blondine haar nieuwe idee uit de doeken op haar website. "Ik ga een keten stripclubs openen en noem de clubs dan Lapland." De naam van de bekende Finse provincie verwijst dan naar de lapdance, een erotische dans.

De voormalige Baywatch-actrice was in Finland om een midzomernachtfestival te presenteren. Tijdens haar verblijf kon de dierenrechtenactiviste het niet laten om een brief te schijven aan de Finse presidente Traja Halonen. Daarin drong ze aan op een verbod op bontfokkerijen. "Het is zo ouderwets", schrijft ze op haar site. "Er zijn echt nog honderden fokkerijen hier, terwijl de vraag naar bontjassen daalt." Anderson zet zich al jaren in voor de strijd tegen bont via de dierenrechtenorganisatie Peta.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen