Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Eddie Murphy is vader van kind Mel B'

Shownieuws

Eddie Murpy is de vader van het twee maanden oude dochtertje van ex-Spice Girl Mel B. Uit een vaderschapstest zou blijken dat hij de verwekker is van de baby.

Eddie Murphy is de vader van het twee maanden oude dochtertje van voormalige Spice Girl Mel B. Uit een vaderschapstest die de acteur deed, blijkt dat hij de verwekker is van de baby. Dat vertelt een bron 'dicht bij Brown' aan het Amerikaanse tijdschrift People. Een woordvoerder van Brown bevestigt tegenover verschillende media alleen dat de uitslag van de test binnen is.

Murphy en Brown hadden vorig jaar een stormachtige affaire, tot de acteur in een tv-interview met RTL Boulevard plotseling te kennen gaf dat de relatie voorbij was. Hij vertelde er ook aan te twijfelen of hij de vader was van de baby die Mel B verwachtte. De 32-jarige Scary Spice heeft echter altijd volgehouden dat hij de vader is van Angel Iris Murphy Brown, die op 3 april werd geboren. Op aandringen van Mel B onderging de komiek een vaderschapstest.

Mel B heeft nog een dochter, de 8-jarige Phoenix Chi. Dat meisje werd geboren uit haar huwelijk met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, dat in 2000 op de klippen liep. Eddie Murphy scheidde vorig jaar van zijn vrouw Nicole, met wie hij vijf kinderen heeft. Hij heeft nu een relatie met filmproducer Tracy Edmonds.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen