Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton komt dinsdag vrij

Shownieuws

De gevangenisstraf van Paris Hilton zit er bijna op. De hotelerfgename mag dinsdag de gevangenis in Los Angeles waar ze de afgelopen weken zat, verlaten.

(Novum/AP) - De gevangenisstraf van Paris Hilton zit er bijna op. De hotelerfgename mag dinsdag de gevangenis in Los Angeles verlaten waar ze de afgelopen weken zat. Dat is vrijdag bekendgemaakt door de autoriteiten. Het is niet bekend hoe laat de blondine het cellencomplex uit mag.

De 26-jarige Hilton werd 3 juni opgesloten nadat ze veroordeeld was tot een celstraf van 45 dagen. Ze kreeg deze straf opgelegd omdat ze ondanks een rijverbod toch achter het stuur was gekropen. Het rijverbod was van kracht nadat de socialite was opgepakt voor rijden onder invloed.

Als Paris de gevangenis dinsdag verlaat, is het 23 dagen geleden dat ze achter de tralies belandde. Haar straf is ingekort wegens goed gedrag, zoals was verwacht. Drie dagen nadat ze zich begin deze maand had laten opsluiten, mocht Paris de gevangenis alweer verlaten. Vanwege niet nader toegelichte medische redenen had ze toestemming gekregen haar straf thuis uit te zitten. Een dag later stuurde een woedende rechter de huilende Paris echter alweer terug naar haar cel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen