Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Popstars-singles verrichten geen wonderen

Shownieuws

De singles van deelnemers van 'So you wannabe a popstar' die in de Single Top 100 staan, zijn maar matig succesvol. Erik Hulzebosch en Sascha Visser zakken.

De singles van deelnemers van 'So you wannabe a popstar' die in de Single Top 100 staan, zijn maar matig succesvol. Winnaar Erik Hulzebosch wist het met 'Extase (zonder jou)' weliswaar tot een tweede plaats in de lijst te schoppen, maar hield het niet lang uit in de hoogste regionen. Volgende week zakt hij naar zeven, zo blijkt vrijdag uit gegevens van GfK Megacharts.

Ook Sascha Visser, die als tweede eindigde bij het SBS-programma, ziet zijn liedje 'Ik wil met je mee' zakken, van de vijfde naar de veertiende plaats. Roxeanne Hazes, die vierde werd, komt binnen op twintig met 'Ik hou van jou'.

Op één in de lijst van honderd best verkochte singles staat opnieuw 'Blijf bij mij', het postume duet van André Hazes met Gerard Joling. Rihanna en Jay-Z staan met 'Umbrella' op twee en Enrique Iglesias staat op drie met 'Do you know (the ping pong song).

In de Mega Album Top 100 heeft Michael Bublé zijn nummer 1-positie terugveroverd op Bon Jovi. Zijn plaat 'Call me irresponsible' staat bovenaan en 'Lost highway' van de rockers uit New Jersey op twee. 'Collected' van Cat Stevens bekleedt de derde positie in de albumlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen