Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anne Heche noemt ex een leugenaar

Shownieuws

Anne Heche slaat hard terug in de vete met haar ex-man Coleman Laffoon. Zij noemt hem een leugenaar, die haar probeert af te schilderen als een slechte moeder.

(Novum/AP) - Anne Heche slaat hard terug in de vete met haar ex-man Coleman Laffoon. De actrice noemt hem een leugenaar, die haar probeert af te schilderen als een slechte moeder. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten. Cameraman Laffoon eist de gedeeltelijke voogdij over hun zoontje Homer. Volgens hem lijdt Heche aan waanideeën.

De 37-jarige actrice beweert dat haar ex niet geschikt is om het 5-jarige jongetje op te voeden. "Hij organiseert iedere donderdagavond een pokeravond bij hem thuis", stelt ze. "Daar mag Homer van hem aan meedoen." Ook zou hij het kind voortdurend achterlaten bij kindermeisjes, terwijl hij tafeltennis en backgammon speelt en porno bekijkt op het internet. Daarom eist Heche voorlopig de volledige voogdij over Homer.

Het koppel trad in 2001 in het huwelijk. Begin van dit jaar vroeg Laffoon een scheiding aan. Naast een gedeelde voogdij, eist hij een maandelijkse financiële bijdrage van ruim 22 duizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen