Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Zeta-Jones verkiest gezin boven werk

Shownieuws

Haar acteercarrière is niet langer het belangrijkste in het leven van Catherine Zeta-Jones. Haar gezin met Michael Douglas staat bij de actrice op nummer één.

(Novum/AP) - Haar acteercarrière is niet langer het belangrijkste in het leven van Catherine Zeta-Jones. Haar gezin staat op de eerste plaats bij de actrice. Dat vertelt ze in het julinummer van het Amerikaanse tijdschrift InStyle dat vrijdag verschijnt.

Zeta-Jones is inmiddels zeven jaar getrouwd met acteur Michael Douglas en heeft twee kinderen met hem: zoon Dylan (6) en dochter Carys (4). Bij alles wat ze doet, houdt ze rekening met haar gezin. "Als iemand jaren geleden aan mij vroeg of ik een film wilde doen in Roemenië, vroeg ik bij wijze van spreken meteen hoe laat mijn vlucht zou vertrekken", vertelt ze. "Nu wil ik het eerst bespreken met de mensen in mijn leven van wie ik het meest houd."

De 37-jarige actrice, die onder meer speelde in 'Ocean's twelve' en 'Traffic', overweegt echter geen vervroegd pensioen. Binnenkort verschijnt de film 'No reservations', waarin ze een ambitieuze chef-kok speelt die plotseling voor haar nichtje moet zorgen. En ze heeft net de opnamen van 'Death defying acts' achter de rug, een film over de goochelaar Harry Houdini.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen