Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen bod op door Fats Domino gesigneerde piano

Shownieuws

Niemand heeft interesse getoond voor een door Fats Domino gesigneerde piano. Het instrument werd geveild ten behoeve van de wederopbouw van New Orleans.

(Novum/AP) - Niemand heeft interesse getoond in een door jazzmuzikant Fats Domino gesigneerde piano. Het instrument was beschikbaar gesteld voor een veiling ten behoeve van de wederopbouw van New Orleans. Toen de veiling woensdag echter afliep, was er nog geen enkel bod uitgebracht op de piano.

Volgens een woordvoerder van Charity Folks, de stichting die de veiling organiseerde, is de Baldwin-piano zonder handtekening al bijna 45 duizend euro waard. De stichting overweegt nu om het instrument nogmaals te veilen, maar dan ergens rond 31 augustus. Het is dan twee jaar geleden dat New Orleans werd verwoest door de orkaan Katrina.

De 79-jarige Domino verloor vrijwel al zijn bezittingen toen Katrina zijn woonplaats trof. Onder meer zijn piano's en zijn gouden en platina platen gingen verloren. De muzikant moest zelf met een boot uit zijn huis worden gehaald, nadat hij aanvankelijk als vermist was opgegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen