Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams herenigd met songwriter

Shownieuws

Robbie Williams en tekstschrijver Guy Chambers gaan weer samenwerken. Zij schreven hits als 'Angels' en 'Feel', maar gingen vervolgens met ruzie uit elkaar.

Robbie Williams en tekstschrijver Guy Chambers hebben hun meningsverschillen opzij gezet. Volgens de Britse tabloid The Sun gaat het duo weer samen liedjes schrijven. Eerder schreven zij onder meer de hits 'Angels', 'Rock DJ', 'Feel' en 'Let me entertain you'. Ze gingen vervolgens met ruzie uit elkaar.

Er gaan geruchten dat de breuk werd veroorzaakt doordat Robbie het niet eens was met het besluit van zijn songwriter ook voor andere artiesten liedjes te schrijven. Ook gaan er verhalen dat Williams weigerde Chambers meer te betalen nadat hij zelf een contract van bijna 44 miljoen euro had getekend bij platenmaatschappij EMI.

Het laatste album van Robbie, 'Rudebox', is niet door iedereen even enthousiast ontvangen. Ook de verkoopcijfers vielen tegen. Op het album, dat in oktober, experimenteert de zanger met elektronische muziek. De Britse artiest lijkt het tij nu te willen keren door zijn oude vriend, die hem zoveel succes bracht, weer in te schakelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen