Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marilyn Manson voelde zich een naakt vogeltje

Shownieuws

Aan het einde van zijn huwelijk met Dita von Teese voelde Marilyn Manson zich een 'naakt vogeltje zonder veren'. Dat vertelt hij in het tijdschrift Spin.

Marilyn Manson voelde zich een naakt vogeltje

Aan het einde van zijn huwelijk met Dita von Teese voelde Marilyn Manson zich een 'naakt vogeltje zonder veren'. Dat vertelt de shockrocker in het juninummer van het Amerikaanse tijdschrift Spin. "Ik was helemaal verwoest, ik was zielloos", stelt hij.

De 38-jarige zanger, die ruim zeven jaar samen was met de variété-artieste, geeft zijn ex-vrouw de schuld van zijn mentale crisis. "Het is het oude cliché", zegt hij. "Het huwelijk verandert alles." Wat hij Von Teese het meest kwalijk neemt, is haar streven om zijn leven als rockartiest in te tomen. "Ze zei dat ze mijn levensstijl had geaccepteerd in de hoop dat ik zou veranderen en ze dreigde me te verlaten als ik dat niet deed", vertelt hij.

Zijn nieuwe relatie met de 19-jarige actrice Evan Rachel Wood heeft hem uit de put geholpen. Zij zei hem dat ze bereid was voor hem te sterven. "Het klinkt misschien raar, maar juist dat gaf me de inspiratie om weer te leven", licht Manson toe. Wood inspireerde hem eveneens tot het maken van zijn nieuwe album 'Eat me, drink me', dat op 5 juni uitkomt. "Door het maken van die plaat kreeg ik mijn vleugels terug", zegt hij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen