Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leven Gordon Ramsay verfilmd

Shownieuws

Het leven van Gordon Ramsay wordt verfilmd. De Britse kok heeft de rechten op zijn autobiografie 'Humble pie' verkocht. De film komt waarschijnlijk in 2009 uit.

Leven Gordon Ramsay verfilmd

Het leven van Gordon Ramsay wordt verfilmd. De Britse chef-kok heeft de rechten op zijn vorig jaar verschenen autobiografie 'Humble pie' verkocht. Dat vertelt hij in de Britse krant The Daily Telegraph. De tv-kok vond het idee voor een film eerst belachelijk. "Ik dacht dat ze een grapje maakten." Ramsay maakte niet bekend aan wie hij de rechten heeft verkocht.

De filmmakers waren gecharmeerd van het levensverhaal van de kok, die bekend is van programma's als Oorlog in de Keuken en Gedonder in de Keuken. "Ze vergeleken mijn verhaal met de film 'Billy Elliot', omdat ik een redelijk getalenteerde voetballer was en tegen de wil van mijn vader in toch koos voor de keuken." 'Billy Elliot' gaat over een jongetje uit een arbeidersmilieu dat balletdanser wordt.

Ramsay vertelt de krant dat de film waarschijnlijk in 2009 uitkomt. "Ik krijg wel inzage in het script, maar ik ga me niet met de casting bemoeien", zegt hij. "Ik hoop wel dat mijn rol wordt gespeeld door een onbekende acteur, zodat ik met dit project misschien nog iemand kan helpen om door te breken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen