Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Puberruil op zoek naar nieuwe kandidaten

Shownieuws

Tieners kunnen zich opgeven voor het nieuwe seizoen van Puberruil door een filmpje van zichzelf te maken. Daarin moeten zij laten zien hoe hun leven eruit ziet.

Tieners kunnen zich opgeven voor het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Puberruil door een promofilmpje van zichzelf te maken. Daarin moeten zij laten zien hoe hun leven eruit ziet en waarom juist zij zo graag mee willen doen aan het programma van de KRO, waarin pubers voor een weekeinde van leven ruilen.

Alle inzendingen komen op de website van Puberruil te staan. De kandidaten achter de tien best bekeken filmpjes dingen mee naar deelname aan het programma. De redactie van de serie bepaalt welke twee tieners de uitdaging uiteindelijk aangaan. Ook zoekt de KRO kandidaten via eigen contacten en kunnen zij zich zonder filmpje via de site opgeven.

De promofilmpjes die voor juni worden ingezonden, maken kans om als teaser te worden uitgezonden in het programma. De einddatum voor de inzendingen is 28 augustus. Het nieuwe seizoen van Puberruil, dat onlangs is onderscheiden met de Europese prijs voor integratie en culturele diversiteit (Civis), is vanaf 30 augustus te zien op Nederland 1.

Twee dagen eerder start op Nederland 3 een andere versie van de serie, Puberruil XL. Deze serie laat meer de beleveniswereld zien van de deelnemers, en minder die van de ouders. Ook ruilen de pubers niet voor een weekeinde van leefomgeving, maar voor vijf dagen. De presentatie is in handen van Sulay Reval.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen