Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vlaamse boerin zoekt man

Shownieuws

In de Vlaamse versie van Boer zkt Vrouw zijn het niet alleen boeren die op zoek zijn naar een levenspartner: onder de tien kandidaten is ook een boerin.

In de Vlaamse versie van het tv-programma Boer zkt Vrouw zijn het niet alleen boeren die op zoek zijn naar een levenspartner: onder de tien kandidaten in de datingshow bevindt zich ook een boerin. Dat meldt de Belgische zender VTM, die vrijdagavond de eerste aflevering van het derde seizoen uitzendt.

De 23-jarige Annelies Vercauter, die een veehouderij heeft in Ertvelde, zoekt een sociale man met veel gevoel voor humor. "Mijn ideale bruidegom moet zeker groter zijn dan ik", zegt de 1,80 meter lange vrouw in haar profiel op de website van VTM.

Of Annelies na vrijdag ook in andere afleveringen van de realityserie te zien zal zijn, hangt af van haar populariteit bij de mannelijke kijkers. De vijf vrijgezellen die naar aanleiding van de eerste uitzending de meeste brieven krijgen, worden deze zomer met de camera gevolgd bij hun afspraakjes.

De KRO, die de serie in Nederland uitzendt, begint 2 september met het derde seizoen van Boer zoekt Vrouw. Net als bij de vorige twee seizoenen is de presentatie in handen van Yvon Jaspers. Het programma trok zowel in het eerste als het tweede seizoen zo'n twee miljoen kijkers per week.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen