Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wong Kar-wai prijst Jude Law

Shownieuws

Wong Kar-wai prees Jude Law voor zijn inzet bij het filmen van 'My blueberry nights'. Dat deed hij tijdens een persconferentie op het festival van Cannes.

(Novum/AP) - Regisseur Wong Kar-wai prees donderdag Jude Law voor zijn tomeloze inzet tijdens het filmen van 'My blueberry nights'. Dat deed de uit Hong Kong afkomstige regisseur tijdens een persconferentie op het filmfestival van Cannes. Daar ging de eerste Engelstalige film van de gelouterde filmmaker woensdag in première.

De 48-jarige Kar-wai, die eerder het veelgeprezen 'In the mood for love' regisseerde, toonde zich vooral verbaasd dat Law geen last had van sterallures. "Hij at zijn maaltijden gewoon zittend op de stoep", zei de regisseur.

Ook de andere Westerse sterren met wie hij samenwerkte, onder wie Norah Jones, Natalie Portman en Rachel Weisz, maakten een goede indruk op Kar-wai. "Als het om een goede film gaat, zijn ze bereid om heel veel op te geven", stelde hij. "Ze verlangen niet het beste hotel of een privévliegtuig. Ze hebben niets nodig."

'My blueberry nights', de openingsfilm van de zestigste editie van het Franse festival, draait om een jonge vrouw, gespeeld door soulzangeres Jones, die een spirituele reis maakt door Amerika. Of en wanneer de film in Nederlandse bioscopen zal draaien is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen