Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding Anne Heche verloopt stroef

Shownieuws

De scheiding tussen Anne Heche en cameraman Coley Laffoon verloopt niet zonder slag of stoot. Hij beweert dat de actrice uit Men in Trees een slechte moeder is.

De scheiding tussen Anne Heche en cameraman Coley Laffoon verloopt niet zonder slag of stoot. De toekomstige ex-man van de actrice beweert dat Heche een slechte moeder is. In de rechtbankpapieren stelt hij dat de actrice aan waanideeën lijdt en professionele hulp moet zoeken, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens Laffoon maakt Heche, onder meer bekend van de serie Men in Trees, te weinig tijd vrij voor de 5-jarige zoon van het stel, Homer. Laffoon eist de gedeeltelijke voogdij. Hij wil minimaal 25 duizend euro alimentatie per maand zien van Heche.

De 37-jarige actrice zegt dat Laffoon haar met opzet in een kwaad daglicht stelt omdat zij niet aan zijn hoge alimentatie-eis wil voldoen. Volgens de blondine heeft haar ex in de afgelopen jaren financieel niets bijgedragen aan de opvoeding van hun zoon. Hij weigerde een baan te zoeken.

De 33-jarige Laffoon vroeg in februari de scheiding aan. Het stel was vijf jaar getrouwd. Heche heeft inmiddels een nieuwe partner, James Tupper, die haar tegenspeler is in Men in Trees.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen