Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Sandra Bullock aangeklaagd

Shownieuws

Een geobsedeerde fan van Sandra Bullock is donderdag aangeklaagd voor het stalken van de filmster en het proberen te overrijden van haar echtgenoot.

(Novum/AP) - Een geobsedeerde fan van Sandra Bullock is donderdag aangeklaagd voor het stalken van de filmster en het proberen te overrijden van haar echtgenoot. De 46-jarige vrouw hangt een celstraf van ruim vierenhalf jaar boven het hoofd.

De fan, Marcia Diane Valentine, wordt ervan beschuldigd zich op 22 april in haar auto voor het huis van de actrice te hebben opgehouden. Toen Jesse James, de man van Bullock, naar buiten liep om het kenteken van de vrouw op te schrijven, zou zij tot tweemaal toe hebben geprobeerd de man aan te rijden. Beide keren wist James, die de televisieshow Monster Garage presenteert, opzij te springen.

De 42-jarige Bullock, die bekend werd door films als 'Speed' en 'The net', heeft tegen de vermeende stalker getuigd. Valentine zou vijf keer palmbladeren in de tuin van de actrice hebben achtergelaten, die waren versierd met 'vreemde tekens' en 'stukjes vacht'. Vorige week kreeg Valentine, die momenteel op borgtocht vrij is, een straatverbod opgelegd. Ze mag niet langer in de buurt van Bullock komen.

Het is niet de eerste keer dat Sandra Bullock het aan de stok heeft met een stalker. Vorig jaar zomer haalde ze nog opgelucht adem toen het straatverbod van een andere stalker met drie jaar werd verlengd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen