Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sascha Visser is geen sekssymbool

Shownieuws

Sascha Visser ziet zichzelf niet als sekssymbool. "Ik vind mezelf absoluut geen lekker ding", vertelt de finalist van 'So you wannabe a popstar' in het AD.

Sascha Visser ziet zichzelf niet als sekssymbool. "Ik vind mezelf absoluut geen lekker ding", vertelt de finalist van 'So you wannabe a popstar' in het Algemeen Dagblad. Moeite om er mooi uit te zien, doet de ONM-acteur evenmin. "Ik ben totaal niet ijdel. 's Ochtends kijk in niet eens in de spiegel. Ik stap onder de douche en loop zo de deur uit."

De 18-jarige acteur, die het vrijdag tegen zangrivaal Erik Hulzebosch opneemt, denkt dan ook niet dat hij slechts door zijn uiterlijk de finale van de talentenjacht heeft bereikt. "Ik zal nooit beweren een goede zanger te zijn, maar er zijn wel mensen die van mijn stem houden", legt hij uit. "Natuurlijk spelen mijn looks mee, dat merk ik aan alle reacties heus wel. Maar als ik zo vals zong als een kraai, stemt er toch niemand op me?"

Een professionele zangcarrière lijkt de jonge krullenbol echter niet serieus te overwegen. "Ik heb enkele oriënterende gesprekken met platenmaatschappijen gehad", zegt Visser. "Als ik het wil, moet ik er alles voor doen, dat besef ik. Ik breng in elk geval één single uit, maar met ONM stop ik niet. Acteren staat voor mij op één."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen