Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna schrijft speciaal nummer voor Live Earth

Shownieuws

Madonna heeft speciaal voor haar optreden op Live Earth een nummer geschreven. Het liedje heet 'Hey you' en is vanaf donderdag te downloaden via MSN.com.

Madonna heeft speciaal voor haar optreden op Live Earth later dit jaar een nummer geschreven. Het liedje heet 'Hey you' en is vanaf donderdag te downloaden via de website LiveEarth.MSM.com. Van de eerste miljoen singles die online worden verkocht, gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. De 48-jarige zangeres brengt het nummer op 7 juli ten gehore tijdens het Live Earth-concert in Londen.

Het muziekevenement wordt over de hele wereld gegeven en moet muziekliefhebbers bewust maken van klimaatsveranderingen. In het Wembley Stadium in Londen treden verder de Red Hot Chilli Peppers, James Blunt, The Beasty Boys en Genesis op. Ook The Black Eyed Peas, Bloc Party, Razorlight en John Legend geven acte de présence.

De concerten dienen als 'groen voorbeeld' voor andere muziekevenementen door groene stroom te gebruiken, het lichtverbruik te beperken en bezoekers op een 'koolstofneutrale' manier naar het festivalterrein te vervoeren.

De andere Live Earth-concerten vinden plaats in onder meer Sjanghai, Johannesburg en New Jersey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen