Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears bedankt fans voor hun gebeden

Shownieuws

De gebeden van haar fans hebben Britney door een moeilijke tijd heengeslagen. Dat schrijft ze op haar website. "Dat heeft mij geholpen in deze moeilijke tijd."

(Novum/AP) - De gebeden van haar fans hebben Britney Spears door een moeilijke tijd heengeslagen. Dat schrijft de popzangeres in een brief op haar website, waarin ze zich richt aan haar bewonderaars. "Ik ben zo gezegend dat jullie genoeg om mij geven om bezorgd om te zijn. Jullie zijn aan mijn zijde nu ik weer probeer wat van mijn leven te maken."

Ook schrijft Britney dat zij en haar fans het 'licht op de wereld' zijn, en dat ze met elkaar moeten blijven proberen anderen te inspireren naar een hogere macht te kijken. "Ik bid ook voor jullie", schrijft ze. "Veel geluk."

Spears trad onlangs voor het eerst in drie jaar weer op. Haar muzikale comeback komt in een nogal tumultueuze tijd voor de popprinses. Zo ligt ze in scheiding met Kevin Federline, zat ze een tijdje in een opvangkliniek en is ze voer voor paparazzi. Die smulden de afgelopen maanden van incidenten waarbij Britney onder meer haar hoofd kaal schoor en zonder slipje uit een auto stapte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen