Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geert Hoes is trots op onderbroeken

Shownieuws

Geert Hoes is trots op de door hem ontworpen kleding voor het merk Lief!. Vooral de onderbroeken voor vader en zoon zijn goed gelukt, vertelt hij donderdag.

Geert Hoes is trots op de door hem ontworpen kleding voor het merk Lief!. Vooral de onderbroeken voor vader en zoon zijn goed gelukt, zo glundert de voormalige soapacteur. "Voorop de boxershorts staat het woord 'stoer'", vertelt hij donderdag, na de presentatie van de kledinglijn in Ouderkerk aan de Amstel. "Achterop staat 'ondeugend'. Daar kun je zelfs in de sportschool wel mee aankomen."

Voor het populaire kinderkledingmerk ontwierp de 24-jarige Hoes, die een 2-jarig zoontje heeft, een speciale serie kleren voor ouders en kinderen. De acteur, die bekend werd als Morris Fischer in 'Goede tijden, slechte tijden', schikte zich met gemak in de rol van kledingontwerper. "Mijn moeder had veertien jaar lang een kledingzaak voor dames", legt hij uit. "Ik ben opgegroeid in die winkel en was er altijd al mee bezig."

Hoewel de kleding pas sinds kort in de winkel ligt, is Hoes al in onderhandeling voor het uitbreiden van de lijn. "We zitten nu al weer om de tafel met nieuwe ideeën", zegt hij. "De hele collectie ligt bij de Bijenkorf, dus we gaan kijken of we iets samen met hen kunnen doen."

Hoewel hij de laatste tijd vooral het nieuws haalde met zijn schaatscapriolen in 'Sterren dansen op het ijs' en zijn zangkunsten in 'So you wannabe a popstar', heeft hij het acteren niet vaarwel gezegd. "Ik ben nu druk bezig met een psychologische thriller, waarvoor we aan het repeteren zijn", vertelt hij. "Het verhaal gaat over vijf vrienden die op vakantie gaan."

Opnames voor de film vinden deze zomer plaats in Polen. "Ik speel een jongen die heel katholiek is opgevoed, maar daardoor juist een heel andere kant is opgeslagen", licht Hoes toe. "Hij verzet zich bijvoorbeeld tegen zijn ouders."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen