Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sanne Wallis de Vries in film Dick Maas

Shownieuws

Sanne Wallis de Vries en actrices Bracha van Doesburgh en Hadewych Minis gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe komedie 'De botox methode' van Dick Maas.

Sanne Wallis de Vries, Bracha van Doesburgh en Hadewych Minis spelen de hoofdrollen in de nieuwe komedie 'De botox methode' van Dick Maas. Dat heeft Monique van Schendelen Producties donderdag bekendgemaakt.

Het is de eerste grote rol in een bioscoopfilm voor cabaretière Wallis de Vries, die bekend is van televisieprogramma's als Koefnoen en Koppensnellers. Van Doesburgh was eerder te zien in 'Vet hard' en 'Het schnitzelparadijs', en Minis in 'Phileine zegt sorry' en 'Kicks'.

Maas, verantwoordelijk voor films als 'De lift' en 'Flodder', deed er bijna een jaar over om de perfecte cast te vinden. In die periode testte hij meer dan 150 actrices. De regisseur is zeer tevreden over de drie vrouwen die de rollen uiteindelijk bemachtigden. "Ik ben ervan overtuigd dat de drie samen voor de nodige chemie kunnen zorgen die essentieel is voor een comedy als deze."

De drie actrices spelen in de film verveelde miljonairsvrouwen die een huurmoordenaar inschakelen om een van hun overspelige echtgenoten uit de weg te ruimen. De opnamen beginnen in juli en duren tot eind augustus. Eind dit jaar moet: 'De botox methode' gaan draaien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen