Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Krajicek en Van der Geest in Lingo Bingo Show

Shownieuws

De deelnemers aan de eerste uitzending van de Lingo Bingo Show zijn bekend. Het gaat om o.a. Richard Krajicek en Nelli Cooman, Ada Kok en Margo Vliegenthart.

De deelnemers aan de eerste uitzending van de Lingo Bingo Show zijn bekend. Onder leiding van Lucille Werner spelen vier teams van bekende Nederlanders zondag het spelletje lingo. Richard Krajicek en Nelli Cooman nemen het op tegen Peter van der Vorst en Marc van der Linden, tegen Ada Kok en Margo Vliegenthart, en tegen Dennis van der Geest en zijn vader Cor.

Vanaf zondag is de Lingo Bingo Show, ontwikkeld door de Tros en de Sponsor Loterij, vijf weken lang te zien. In de uitzendingen wordt toegewerkt naar De Grootste Bingoshow Ooit op 1 juli.

Het programma moet zo veel mogelijk geld bij elkaar krijgen voor een nieuwe polikliniek voor het Amsterdamse VU-ziekenhuis. De kliniek is nodig zodat de diagnose kanker eerder kan worden gesteld. Op deze manier kunnen patiënten sneller worden behandeld en is de kans op genezing groter.

De Lingo Bingo Show moet heel Nederland aan het bingoën krijgen. Bingokaarten, die ook dienst doen als lot, worden huis aan huis verspreid en kunnen door de ontvangers worden geactiveerd. De helft van elk op die manier verkocht lot gaat naar de bouw van de polikliniek.

Tijdens De Grootste Bingoshow Ooit speelt Werner met duizenden mensen tegelijk lingo. Het publiek kan ook prijzen winnen in de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen