Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jackson vraagt te veel voor shows Las Vegas'

Shownieuws

De plannen voor de shows die Michael Jackson in Las Vegas zou geven staan in de koelkast. De King of Pop eist 145 miljoen euro voor zijn optredens.

De plannen voor de shows die Michael Jackson in Las Vegas zou geven staan in de koelkast. De King of Pop zou twee keer zoveel salaris vragen als Céline Dion, die momenteel in de gokstad optreedt. Jackson eist minimaal 145 miljoen euro voor de optredens, zegt een bron tegen de Britse krant The Sun. "De onderhandelingen zijn stilgelegd omdat de organisatie het een belachelijk hoog bedrag vindt."

Mochten de shows niet doorgaan, hoeft de 48-jarige Jackson niet te treuren. De zanger zou ook gevraagd zijn om te komen opdraven op het verjaardagsfeestje van prins Azim, de zoon van de Sultan van Brunei. Hij krijgt zeven miljoen euro om alleen aanwezig te zijn op diens 25e verjaardag. "Kosten noch moeite zijn gespaard voor dit feestje", zegt een bron tegen The Daily Mirror. "Geld speelt geen rol voor de prins, zolang zijn grootste idool maar op zijn verjaardag komt."

Azim, wiens vader een van de rijkste mensen van de wereld is, heeft volgens de Britse krant naast Wacko Jacko ook Kate Moss en Jerry Hall uitgenodigd. Ook hoopt hij dat Pamela Anderson op zijn feestje komt. "Azim wil dat zijn verjaardag grootser wordt dan de uitreiking van de Oscars", zegt de bron. Het verjaardagspartijtje vindt dit weekeinde plaats op het eiland Borneo, waar Brunei ligt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen