Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Claudia de Breij genomineerd als Radiobitch

Shownieuws

Claudia de Breij is genomineerd voor de Radiobitches Award 2007. De prijs voor beste dj/presentatrice wordt op 5 juni vergeven in Amsterdam.

Claudia de Breij is genomineerd voor de Radiobitches Award 2007. De nominatie voor beste dj/presentatrice komt op de valreep van de carrière van de 32-jarige De Breij bij Radio 3FM: vorige maand kondigde ze aan te stoppen met radio maken. Ze gaat zich richten op haar televisiewerkzaamheden.

De Breij moet het opnemen tegen Eline la Croix (100 % NL), Froukje de Both (Radio 538), Jeanne Kooijmans (Radio 5) en Lucella Carasso (Radio 1). Luisteraars kunnen tot 4 juni via de site Radiobitches.nl stemmen op hun favoriet. Een dag later wordt de award uitgereikt in de Sugar Factory in Amsterdam.

De Radiobitches Award is in het leven geroepen omdat in Nederland naar verhouding veel minder vrouwen bij de radio werken dan in de rest van Europa. Ook in andere categorieën worden prijzen vergeven aan vrouwen in het radiovak. Zo zijn er awards voor grootste radiotalent, beste nieuwslezer, beste producer en beste radiostation. Met de prijzen wil de organisatie vakvrouwen bij de radio in het zonnetje zetten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen