Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frederik Brom vervangt geblesseerde Tygo Gernandt

Shownieuws

Frederik Brom gaat Tygo Gernandt vervangen in de romantische komedie 'Alibi'. Gernandt moest de hoofdrol afstaan vanwege een botbreuk aan zijn voet.

Frederik Brom gaat Tygo Gernandt vervangen in de romantische komedie 'Alibi'. Dat heeft producent Johan Nijenhuis donderdag gezegd. Gernandt moest de hoofdrol afstaan vanwege een botbreuk aan zijn voet.

Nijenhuis heeft een goed gevoel over zijn nieuwe hoofdrolspeler, met wie hij eerder de Tien-serie Lieve Lust maakte. "We hebben het script enigszins aangepast omdat Frederik de rol wat zakelijker gaat spelen, meer als een snelle reclameboy. Ik denk dat dat fantastisch uitpakt."

De 32-jarige Brom was verder te zien in de Net 5-serie Julia Tango's en speelde in onder meer 'Wilde mossels'. Hij is getrouwd met acteurstelg Nienke Römer.

Ook Egbert-Jan Weeber is aangetrokken voor het project. Hij neemt de derde mannelijk hoofdrol voor zijn rekening in de film over vrienden die mensen tegen betaling van een alibi voorzien. Weeber speelt een ex-junk bij wie het liegen en bedriegen in zijn bloed zit. Eerder was al bekend dat Achmed Akkabi een rol in de film had binnengehaald en dat de vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Georgina Verbaan.

De opnamen van 'Alibi' gaan volgende maand van start. In december moet de film in de bioscoop draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen