Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christina Aguilera mag zingen in China

Shownieuws

Christina Aguilera mag optreden in China. De sexy Amerikaanse zangeres geeft 26 juni een concert in de havenstad Sjanghai. In het land heerst strenge censuur.

(Novum/AP) - Christina Aguilera mag optreden in China. De sexy Amerikaanse zangeres geeft 26 juni een concert in de havenstad Sjanghai. Grote namen als de Rolling Stones, Eric Clapton en de Black Eyed Peas gingen haar voor. In het land heerst een strenge censuur.

De 25-jarige New Yorkse veranderde in de loop der jaren haar imago van tienerster in dat van een steeds meer glamourachtige popdiva, maar daar hebben de censoren in China blijkbaar geen boodschap aan. Eerder droegen de autoriteiten in het land de Stones bijvoorbeeld op enkele nummers achterwege te laten en werd een optreden van rapper Jay-Z geannuleerd vanwege zijn vulgaire taalgebruik.

Aguilera verkocht wereldwijd meer dan 25 miljoen albums. Momenteel is ze bezig met een tournee ter promotie van haar laatste album 'Back to basics', waar hits op staan als 'Ain't no other' en 'Candyman'.

Kaartjes voor het concert in Sjanghai gaan over de toonbank voor bedragen tussen 19 en 190 euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen