Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Candy Dulfer in zee met Amerikaans label

Shownieuws

Candy Dulfer heeft een contract gesloten met de Amerikaanse platenmaatschappij Heads Up International. In juni komt haar nieuwe album uit, het eerst in Spanje.

Candy Dulfer heeft een contract gesloten met de Amerikaanse platenmaatschappij Heads Up International. Het label, dat jazz- en wereldartiesten vertegenwoordigt als Miriam Makeba, Michael Brecker en Stanley Clarke, brengt op 18 juni haar nieuwe cd 'Candy store' uit.

Het eerste land waar de nieuwe cd van Dulfer wordt uitgebracht, is Spanje. Later in juni volgen Nederland, België, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Japan volgt in juli en in september ligt de cd van de saxofoniste ook in de Amerikaanse winkels.

De 37-jarige Candy is enthousiast over haar album en haar nieuwe werkgever. "Ze hebben me volledige vrijheid gegeven om op te nemen wat ik maar wilde en deze cd geeft echt goed weer wat ik voor muziek voel", schrijft ze op haar website. "Alle invloeden en wijze lessen van mijn muzikale helden zijn duidelijk te horen, maar ik heb ook het idee dat ik eindelijk een echt eigen geluid ontwikkel."

Dave Love, directeur van haar nieuwe platenlabel uit Cleveland, is ontzettend blij dat hij de blonde Amsterdamse heeft weten te strikken voor een contract. "Candy is een te gekke saxofoniste en speelt met gemak een breed scala aan stijlen, van jazz tot pop", prijst hij haar op haar site. "Ze is bovendien een fantastische componiste die veel heeft te bieden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen