Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ron Link brengt nacht door met Jamai

Shownieuws

Ron Link en Jamai hebben samen de nacht doorgebracht in een hotel. Link ontkent de logeerpartij, Jamai praatte zijn mond voorbij. "We hebben het leuk samen."

Ron Link en Jamai Loman hebben samen de nacht doorgebracht in een hotel in Noordwijk. Donderdagochtend werden zij 'live' betrapt in de radio-uitzending van Evers Staat Op. Radio 538-dj Edwin Evers bleek te zijn getipt over de logeerpartij. Evers belde het hotel en kreeg Link aan de lijn. De musicalster beweerde alleen te hebben geslapen.

Evers liet zich niet afschepen door het antwoord van de 27-jarige zanger. Hij belde nogmaals het hotel en vroeg deze keer naar Jamai. Die ontkende de geruchten niet. "We hebben het leuk samen", verklapte hij.

Er werd al druk gespeculeerd over een relatie tussen de twee. De 20-jarige Jamai zou al weken bloemen en cadeaus naar Link sturen. In het SBS6-programma Shownieuws werd de affaire woensdag door het management van beide zangers ontkend.

Link is momenteel te zien in de musical 'Tarzan'. Loman speelt in de musical 'The Wiz'. Ook is hij volgend jaar te zien in 'Les Misérables' in de rol van Marius, die Danny de Munk zeventien jaar geleden al speelde. Dat maakt Joop van den Ende Theaterproducties donderdag bekend. De musical is vanaf april te zien in het Luxor Theater in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen