Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Bakker met drie boeken in de topvijf

Shownieuws

Sonja Bakker staat met drie boeken in de bestseller topzestig. De boeken van de dieetgoeroe staan alle drie in de top vijf van de lijst.

Sonja Bakker staat met drie boeken in de bestseller topzestig. De boeken 'Bereik je ideale gewicht', 'Bereik én behoud je ideale gewicht' en 'Zomerslank met Sonja' staan alle drie in de topvijf van de lijst. Dat meldt de website van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CNPB).

Het eerste deel is onlangs al uitgeroepen tot het best verkochte boek van het jaar. 'Zomerslank met Sonja staat op nummer één in de lijst, 'Bereik je ideale gewicht' op nummer drie en 'Bereik én behoud je ideale gewicht op de vierde plaats.

Bakker is zelfs de grens overgegaan met haar afslanktheorieën. Vanaf april kon ook Duitsland beginnen met het zogenaamde sonjabakkeren. Het Duitstalige boek 'Erreichen Sie Ihr Traumgewicht!' is te bestellen via de website van de dieetgoeroe.

De gewichtsconsulente is van alle markten thuis. Vorig jaar bracht ze zelfs een afslankboek voor kinderen op de markt: 'Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners!; een effectief programma om verantwoord af te vallen voor drie tot 18 jaar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen