Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiefer Sutherland nog twee jaar Jack Bauer in 24

Shownieuws

Kiefer Sutherland zal nog twee seizoenen de rol van Jack Bauer spelen in '24'. Dat meldt filmmagazine Hollywood reporter.

Kiefer Sutherland is voorlopig nog te zien als Jack Bauer in de actieserie 24. De Amerikaanse televisiezender Fox zal nog twee seizoenen van de serie uitzenden, meldt het filmmagazine Hollywood reporter. "Het gaat echt heel spannend worden", zegt producent Howard Gordon. "We zijn druk bezig met nieuwe verhaallijnen."

De fans van de serie waren zeer te spreken over het vijfde seizoen. Maar na het zien van de zesde serie waren zij minder tevreden. De show zou zijn creativiteit hebben verloren. Volgens Gordon is dit 'oneerlijk'. "Het was een zeer succesvol seizoen", vindt de producent, die ook verantwoordelijk was voor de sciencefictionserie The X Files.

Het enige bekende gezicht dat in het nieuwe seizoen terugkeert, is Jack Bauer. De hele cast is vernieuwd en de serie speelt niet langer in Los Angeles. De show, die sinds 2001 wordt uitgezonden, won vijf Emmy's, waaronder één voor beste acteur in een serie en één voor de beste dramaserie. In Nederland wordt momenteel het zesde seizoen van de serie uitgezonden op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen