Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clarkson: ruzie met platenbaas is opgeblazen

Shownieuws

Kelly Clarkson vindt dat het meningsverschil tussen haar en platenbaas Clive Davis is opgeblazen door de media. Davis zou een hekel hebben aan nieuwe nummers.

(Novum/AP) - Kelly Clarkson vindt dat het meningsverschil tussen haar en platenbaas Clive Davis is opgeblazen door de media. Davis zou een hekel hebben aan bepaalde nummers op haar nieuwe album 'My december'. "Hier is van een mug een olifant gemaakt", stelt Clarkson. "Dit album is niet anders dan mijn andere albums. En tot nu toe is er altijd wel iemand geweest die een album niets vindt."

De 25-jarige zangeres zegt dat meningsverschillen tussen artiesten en hun labels wel vaker voorkomen en juist positief kunnen zijn. Ze neemt het oordeel van mensen van het kaliber van Davis, die meerdere labels onder zijn hoede heeft, graag mee. Ze spreekt dan ook van een gezonde ruzie.

Het doel van Clarkson is niet om bakken met geld te verdienen, vertelt ze verder. De zangeres wil mensen amuseren. "Ik wil graag dat mensen mijn muziek leuk vinden en naar optredens komen."

Clarkson won in 2002 de jacht naar nieuw zangtalent in het programma American Idol. Ze werd wereldwijd bekend met nummers als 'Miss independent', 'Since u been gone' en 'Never again'. Het derde album 'My december' verschijnt in juli. De Texaanse zangeres gaat dan ook toeren in de Verenigde Staten en in Canada. De tour start op 7 juli tijdens het Live Earth-concert in New Jersey en eindigt in september in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen