Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zusje Jan Smit negeert muziek van broer

Shownieuws

Monique Smit draait geen muziek van broer Jan. Ze heeft bij het uitkomen van zijn cd's al genoeg van de liedjes. Ze heeft de liedjes dan al te vaak gehoord.

In de cd-speler van Monique Smit vinden we geen cd's van haar broer Jan. De 18-jarige zus van de succesvolle zanger heeft meestal bij het uitkomen van de albums van Jan al genoeg van zijn liedjes. Monique heeft alle liedjes al vaak gehoord voordat ze op cd verschijnen. "Ik ben er ermee doodgegooid, dus dan draai je het niet meer", zegt ze in weekblad Hitkrant. "Ik vind het leuk in de kroeg hoor, maar op mijn kamer draai ik toch andere nummers."

De cd van Nick & Simon, de vrienden van Jan, heeft Monique wel regelmatig in haar speler zitten. Maar eigenlijk houdt ze van alle soorten muziek. "Veel Top 40, dat is lekker een beetje alles door elkaar heen", legt ze uit. "Sowieso Beyoncé. En je hebt nu een nieuwe zanger, Mika, die vind ik heel erg leuk."

Met Beyoncé, die momenteel een top hit scoort met het nummer 'Beautiful Liar', zou Monique wel een duet willen doen."Die doet nu natuurlijk een duet met Shakira, en dat zijn voor mij wel de twee grootste voorbeelden van deze tijd. Als de blonde zangeres moet kiezen voor een mannelijke zanger dan gaat haar voorkeur uit naar Usher of Justin Timberlake.

De Volendamse behaalde vorige maand samen met Xander de Buisonjé een tweede plek in het tv-programma 'Just the two of us'. Haar succesvolle deelname aan de show leverde haar een platencontract op en woensdag duikt zij de studio in om haar eerste single, een Nederlandstalig popnummer, op te nemen. Over drie weken ligt de single in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen