Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandstalige single voor winnaar 'Popstar'

Shownieuws

Sascha Visser en Erik Hulzebosch zingen vrijdag een voor hen geschreven, Nederlandstalig lied. Ze staan dan beiden in de finale van 'So you wannabe a popstar'.

Sascha Visser en Erik Hulzebosch brengen vrijdag tijdens de finale van 'So you wannabe a popstar' beiden een speciaal voor hen geschreven, Nederlandstalig nummer ten gehore. Het lied van de winnaar wordt als single uitgebracht. Dat heeft SBS 6 woensdag bekendgemaakt.

De eerste single van de nieuwe popster is direct na de uitzending te downloaden. Woensdag ligt het schijfje met het nummer in de winkel. Marathonschaatser Hulzebosch en ONM-acteur Visser zingen voor de finale nog twee andere liedjes. Beide talenten kozen een nummer dat ze eerder tijdens de talentenjacht vertolkten. Visser koos voor 'What's another year' van Johnny Logan. Hulzebosch brengt opnieuw 'De clown' van Ben Cramer ten gehore.

De twee finalisten moeten eveneens een nieuwe cover zingen. 'We will rock you', van Queen, is het eerste Engelstalige nummer dat Hulzebosch zingt. Visser houdt het bij zijn moedertaal met 'Ik leef niet meer voor jou', van Marco Borsato.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen