Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Mel B is gelukkig met nieuwe vlam'

Shownieuws

Melanie Brown is dolgelukkig met haar nieuwe liefde. De ex-Spice Girl is de laatste tijd meermaals op de foto gezet met filmproducent Stephen Belafonte.

Melanie Brown is dolgelukkig met haar nieuwe liefde. De ex-Spice Girl, die onlangs beviel van een meisje, is de laatste tijd meermaals op de foto gezet met filmproducent Stephen Belafonte. "Ik hou van Stephen, hij zorgt voor me", vertelde zij aan een vriendin. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Het prille liefdesgeluk van Mel B komt na haar veelbesproken breuk met Eddy Murphy. De acteur, die doorbrak met zijn rol in 'Beverly Hills Cop', dumpte haar kort nadat zij had aangekondigd zwanger te zijn. De voormalige Scary Spice dwong Murphy, die ontkent het kindje te hebben verwekt, onlangs tot het afstaan van DNA voor een vaderschapstest.

Stephen zou de 32-jarige zangeres wel tevreden stellen, bevestigt de anonieme vriendin van Mel B. "Ik ben heel gelukkig", zou zij hebben gezegd. "Stephen is fantastisch en hij bevredigt me. Hoe minder ik hoor over die lul uit 'Beverly Hills cop', hoe beter."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen