Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grijpgrage Lindsay Lohan shopt gratis

Shownieuws

Lindsay Lohan mag miljoenen op haar rekening hebben staan, een kans om gratis te winkelen slaat ze niet af. Zij griste dinsdag om zich heen tijdens een feest.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan mag dan miljoenen op haar bankrekening hebben staan, een kans om gratis te winkelen slaat ze niet af. Het rossige feestbeest griste dinsdag wild om zich heen tijdens een feest dat was georganiseerd door het tijdschrift Lucky. Met een tas vol designerkleren en maar liefst zeven dure zonnebrillen verliet zij het hotel in New York waar het evenement plaatsvond.

Een bril van Dolce & Gabanna ging zelfs mee in een aantal verschillende kleuren, zo onthult een medewerkster van het bedrijf dat de brillen aanbood. "Ze was als een wervelstorm", stelt zij. "Ze heeft nu een zonnebril voor iedere dag van de week. Naar het schijnt draagt ze een bril maar één keer, voordat ze hem weggooit."

Hoewel de filmster, die onlangs voor een alcoholverslaving werd behandeld, voor veel publiciteit zorgt, behoorde ze niet tot de doelgroep van de organisatie. Het gratis winkelgebeuren werd georganiseerd ter gelegenheid van de introductie van het nieuwe televisieseizoen. Acteurs uit succesvolle en nieuwe programma's moesten tijdens de winkelsessie kennismaken met adverteerders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen