Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joan Collins en Linda Evans vechten op podium

Shownieuws

Joan Collins en Linda Evans zijn slaags geraakt tijdens het toneelstuk 'Legends' waarin de dames te zien waren. Evans verwondde opzettelijk haar tegenspeelster.

Joan Collins en Linda Evans zijn slaags geraakt tijdens het toneelstuk 'Legends', waarin beide dames te zien waren. Tijdens de tour van het stuk door de Verenigde Staten heeft Evans opzettelijk haar tegenspeelster verwond. "Joan had een kapotte knie, een litteken op haar hand en ze was bijna gestikt", zegt een woordvoerder van de 73-jarige Collins in de Amerikaanse krant The New York Post. 'Legends' gaat over twee sterren die elkaar haten, maar moeten samenwerken om hun comeback te maken.

Volgens de manager van Evans klopt er niets van de beweringen. "Joan Collins is de meest onprofessionele actrice in Hollywood", zegt hij. "Ik geloof er niets van dat Linda Evans iemand pijn zou doen." Ook de producer van het stuk noemt de aantijging klinkklare onzin. "Linda heeft Joan echt niet opzettelijk verwond." Een ongelukje gebeurde volgens hem tijdens een scène van beide diva's, waarbij de voet van Evans de hand van haar tegenspeelster raakte.

Het is niet de eerste keer dat de diva's met elkaar in gevecht raken. Al warend eerdere aanvaringen geacteerd. In de Amerikaanse serie 'Dynasty', die van 1981 tot 1989 liep, speelden de dames elkaars rivalen. Collins toont zich verbaasd over de reacties van de 64-jarige Evans en de producer van 'Legends'. "Het was een nare ervaring en ik ben blij dat deze mensen uit mijn leven zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen