Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Topmodel Kim is trots op sexy imago

Shownieuws

Kim Feenstra, die maandag werd verkozen tot Holland's Next Topmodel, is trots op haar sexy imago. "Seks verkoopt, dus laat mij maar lekker sexy zijn", stelt ze.

Kim Feenstra, die maandag werd verkozen tot Holland's Next Topmodel, is trots op haar sexy imago. "Seks verkoopt, dus laat mij maar lekker sexy zijn", zegt de jonge schone. Door de jury van de talentenjacht werd zij meermaals aangesproken over haar uitstraling, die te sexy zou zijn. "Ik had liever gewild dat ze me kritiek hadden gegeven waar ik iets mee kan."

Topmodel Adriana Lima, die bekend staat om haar sensuele verschijning, is dan ook het grote voorbeeld van de 21-jarige Feenstra. Ook zij wil graag de catwalk op voor het chique lingeriemerk Victoria's Secret, waarvan Lima een van de vaste modellen is. "Daar zie ik mezelf absoluut in terug", zegt Feenstra. "Want de modellen die daarvoor werken zijn één en al seks. Ik hoop echt dat het ooit zover komt."

Tot die tijd hoeft de Groningse niet stil te zitten. Aan de verkiezing tot Holland's Next Topmodel is een contract ter waarde van vijftigduizend euro verbonden, bij Max Models. Ook zal ze te zien zijn in een reclamecampagne van cosmeticamerk L'Oréal.

Over het hoe en waarom van haar schoonheid is Feenstra weinig poëtisch. "Mijn ultieme beauty-tip is veel alcohol drinken, veel roken en vaak naar de McDonald's", zegt ze lachend. "Maar natuurlijk helpt het om veel water te drinken en altijd 's avonds je gezicht schoon te maken, ook al kom je na het stappen brak thuis."

Haar dunne figuurtje kwam haar niet aanwaaien. De goedlachse brunette werd tijdens de realityshow aangesproken op haar gewicht. "Nadat ik in Parijs was geweest voor een modeshow, in de derde aflevering, kreeg ik te horen dat ik moest afvallen", vertelt ze. "Dat heb ik toen ook gedaan." Feenstra laat zich echter niet verleiden tot het nastreven van een uitgemergeld lichaam. "Ik vind wel dat je kunt afvallen, maar het moet niet zo zijn dat je van de 60 naar de 45 kilo gaat. Dat is niet gezond en ik vind het ook niet mooi."

Fit blijft Kim door veel te bewegen, 'al is het maar dansen of fietsen'. "Je hoeft echt niet dagelijks te zweten in de sportschool", redeneert ze. "Ik vind wel dat je kan eten wat je wil, alleen moet het gezond zijn en zo veel mogelijk vers en gevarieerd. Tenminste, dat zegt Sonja Bakker, dus dan zal het wel zo zijn. Gewoon lekker eten en doen waar je zin in hebt. Zorgen dat je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen